День Перемоги

9 травня -- це день перемоги у Великій Вітчизняній війні, день закінчення Другої світової війни у Європі, і день пам яті, скорботи і жалоби. Тому мільйони людей його відзначають з великою радістю у серці і водночас з болем.

Через погодні умови захід до Дня Перемоги відбувся у сільському будинку культури. Глядачів зустрічав духовий оркестр "Гей, соколи". А свято проводила голова села Жуківці Граб Світлана Володимирівна. Учні школи також взяли участь у проведенні заходу. Вони підготували поезії, через які висловили вдячність всім тим, хто захищав рідну землю. Традиційно свято супроводжувалося піснями, які виконав хор "Джерело".

В кінці концерту, завдяки спонсорам, учням і учасникам заходу було вручено подарунки, а жителі і гості села змогли скуштувати смачну солдатську кашу./Files/images/9_travnya_2017/7yClJuVjyEo.jpgСвятковий концерт за участі учнів школи!/Files/images/9_travnya_2017/iol9q7naK7M.jpg/Files/images/9_travnya_2017/7Ot7L1NTCMk.jpgСолдатська каша для всіх охочих!/Files/images/9_travnya_2017/xI-MawSo-lM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.